Atv Uydu Şifresini Çözme: Euro 2008
Bildiğiniz gibi Euro 2008 maçları Atv de yayınlanacak.Atv ise Euro 2008 lisans sözleşmelerinin kararına göre maç saatinde uydu yayınlarını şifreleyecekmiş.Türkiye’ninde büyük çoğunluğu uydu anteni kullandığı için evde maçı izleyememe korkusu kapladı herkesi.Ama üzülmeyin bununda bir yolu bulundu birazdan anlatacağım yolla sizde rahatlıkla uydunuzdan maçı seyredebilecekseniz.Bir konuya dikkat çekiyim Atv sadece normal uydu kullananları engelliyor.Eğer sizin evinizde karasal ante,kablolu tv ve ya digiturk varsa siz zaten rahatlıkla izleyebilirsiniz maçı.

Atv Euro 2008 için Uydu Yayını Şifresini Çözmek İçin Ne Yapmak Lazım?
1-Eğer şifreyi girmek istiyorsanız uydu alıcınızın Bıss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir.Uydu alıcınızın şifre çözebilme özelliği varsa menüde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ gibi seçeneklerden biri bulunmalıdır.Bu seçeneklerden biri varsa uydu alıcınızın bıss şifre çözebilme özelliği var demektir.Bıss seçeneğini gördüyseniz girin.
2-Girdiğiniz menüde aşağıdaki talimatları uygulayarak aşağıdaki verileri girin.
ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)
3-Şimdi şifreyi kaydedin ve uydu alıcınızı kapatıp açın.
Artık rahatlıkla uydunuzdan Euro 2008′i izleyebilirsiniz.Eğer uydunuzda şifre çözebilme özelliği yoksa üzgünüm ama onun içinde yapabileceğiniz şeyler var.
- Hemen bir çanak anten alın gelin.
- Komşuya gidin izleyin.
- Tv’nin anten girişine bir tornavida sokarakta bir çanak anten elde etmiş olursunuz.Görüntü biraz bozuk olsada izleme imkanınız var.
Kaynak: PcKolog










Haziran 25th, 2008 at 11:34
http://atv-sifresiz.blogspot.com/ adresinde tüm modeller için resimli açıklamalar var
Haziran 19th, 2008 at 07:57
YOKSA MODELİNE Mİ BAĞLI
Haziran 19th, 2008 at 07:57
bnm UYDU ALICIM VESTEL AMA BISS YERİNİ BULAMADIM ACABA WAR MIDIR?
Haziran 18th, 2008 at 01:24
BENIM UYDU ALICIM (YE2000CXSUPER PUS) BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ŞİFRESİ HAKKINDA MAÇLARI EVİMDE İZLEMEK İSTİYORUM
Haziran 16th, 2008 at 10:05
benim chazım echostar 2200 ci holandadan geldi ancak şifre çözdüremedim ne yapmam lazım. arkadaşlar ardımcı olursanız sevinirim
Haziran 15th, 2008 at 08:53
Dvb 3 profillerinde Bıss şifre çözme özelliği yok. Benimkisi de dvb 3 olduğu için üzgünüm. Bu durumda yapılacak birşey yok.
Haziran 14th, 2008 at 21:48
profili dvb 3 şifreyi nasıl çözecem!..